Vackra färger...♥


Marmaris i Turkiet!

igår hade vi besök av min mormor och morfar på kvällen. det var mysigt att se dom igen. får en sista kram av morfar på lördag då vi åker, efter som han ska köra oss. ;)
hoppas patrik min andra storebror tar hand om huset och hundarna bra.
inatt har jag inte alls sovit bra. :( har sovit mellan 5-6 timmar och känner mig ganska grining och trött.
idag ska jag lämna in min histora henthemta. vi får väl se om jag får stanna längre i skolan idag. ska kanske göra färdigt en grup uppgift med Sandra och Linnea. hoppas vi slipper det....
efter skolan ska jag städa mitt rum och packa. sen blir det sängen tror jag.
PÅ LÄRDAG ÅKER JAG!!!! :D♥♥♥♥♥♥
vi ska åka till Marmaris i Turkiet. ni kan se vart vi ska åka på kartan nedanför:


Godmorgon! :D♥

hoppas alla har sovit gott. för det har jag gjort. ;P
idag är jag ledig och det är ju skönt. hade tänkt att fortsätta packa inför Turkiet. ska bli skönt att få åka i väg i en hel vecka. där jag bara ska slappa, sola, bada och själv klart shopa. ;P
när jag kommer tillbaka från Turkiet är det bara typ 2 dagar kvar i skolan sen är det SOMMARLOV!♥ och det är nice. ;) för en liten stund sedan duschade jag. och ska snart sätta igång med att packa lite till. ;)
ha en fortsatt trevlig dag alla.♥

japp då var man ledig igen! :D ♥

skönt att vara ledig igen. har varit ledig i 2 dagar denna vecka. :D nu är det bara 2 dagar kvar, sen sticker jag, Daniel (min ena storebror), mamma och pappa till turkiet. :D♥ ska bli skönt att få sola och slappa innan man ska tillbaka till skolan. jag ska nämligen gå på sommarskola. :/ lite boring faktiskt. men valde det för att jag kanske slipper ett 4 år i skolan då. det som är mer boring är att jag kommer att få gå antagligen på min föddelsedag också. :( men aja. jag vill komma ut ur skolan någongång så jag försöker se det posetiva med detta. ;)
i morgon ska jag fortsätta och packa, lägga in musik i min ipod och lägga ner några bra filmer. ;) (jag har en bärbar DvD) ;)
i dag har jag äntligen skrivit färdigt historian. mamma ska skriva ut den i morgon så att jag kan ge den i handen till min lärare. ;)
min historia henthemta handlar om flodvågen/Tsunamin 2004. där jag förlorade 4 personer som stog mig väldigt nära. jag förlorade min bästa vän Sofia, hennes bror Kistian, hennes mamma Kristina och hennes pappa Björn.
R.I.P♥
Kristina (Sofias mamma):
Sofia, kristian (Sofias Bror) Björn (Sofias pappa)

JUSTIN BIEBERS NYA LÅT "DIE IN YOUR ARMS"

justin biebers nya låt "die in your arms" kom ut idag. här får ni den:

För födelsedags present!!

Jag fick en underbar present av min kompis idag i skolan. det var så gulligt av henne att tänka på mig och så fin. Tack Sandra<3


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN SANDRA!♥

Hoppas du får en underbar föddelsedag. ♥ kramiz♥

Turkiet!♥

idag har vi studiedag så jag är hemma. skönt. :D idag har jag börjat med att lägga fram kläder, för på lördag åker vi. :D
ikväll ska vi gå upp på vinden och hämta resväskorna, och börja lägga ner grejer vi ska ha med oss, och sen blir det historia läxan.
i morgon blir det skola igen och efter skolan blir det jobba med historian. och på onsdag är man ledig igen. :D ♥ det är ju skönt. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra då. :P slappa kanske. vi får se. ;)
sen är det bara torsdag och fredag kvar sen sticker jag ner till värmen.
den enda som inte ska åka är min ena bror patrik. men han ska ha lan med sina kompisar här och lite så. ;) så han kommer säkert ha det kul här hemma.

Justin Biebers nya låt "Turn to you"!♥

denna låt skrev Justin själv till sin mamma. den är så fin. lyssna bara på texten.♥

Helgen!♥

denna helg som har varit:
i torsdags: fixade jag lite inför min tjejmiddag. när dom var här åt vi grillat. till efterrätt bjöd jag på glass och maränger, efter den efterrätten bjöd jag på en till, och det var chocklad fondue. man fick doppa jordgubbar, banan och vindruvor. när vi hade ätigt färdigt gick vi ut i spat en stund. det var jätte mysigt. ;) när vi alla var uppe satte vi oss vid projekton och tittade på 2 skräck filmer. runt 12 halv 1 på natten hade alla åkt hem.
Fredag: i fredags var jag på 50 års kalas. Det var min mammas kompis Susan som fyllde 50. grattis. hade det kul med Spannen (Angelica) där. ;)
Lördags: då var jag på bröllop. min kusin skulle gifta sig igen.
Söndag: Då gjorde jag läxor, klipte en film och så badade jag i våran pool för första gången på detta året. ;) var lite kalt. 22 grader var det. ;P
Måndag (Idag) : Har jag varit i skolan och inte gjort så mycket. ;P efter skolan så åkte jag hem och åt spageti och köttfärsås. när jag hade ätigt färdigt åkte jag till backaplan och köpte en prisent till min kompis som fyller år snart. ;)
Tisdag (imorgon): då skulle jag igentligen vara ledig men jag valde att göra mitt matte nationella imorgon istället. eftersom att min matte grupp gör matte nationella när jag åker till turkiet. jag tror att jag slutar någon gång runt 1 tiden. ;) efter det ska jag hem och plugga på hälsa och friskvårds provet som är på onsdag.
Onsdag: då börjar jag igentligen klockan 9. men vi fick skippa det första passet så då börjar jag 10.00 istället. :D och då börjar jag med prov i hälsa och friskvård. sen har jag lunch och sen historia och sen slutar jag. :D och efter skolan ska jag hem och börja med historian. :/
Torsdag: då är det sista matte nationella prov. sen vet jag inte om vi har några vanliga lektioner efter men det hoppas jag inte. ;P när jag har slutat ska jag fortsätta jobba med historian.
Fredag: då kommer min kära syster hit på besök igen. :D ♥ JAAAAA!♥ ;) då hade jag tänkt att vi kunde ha en spakväll, med spat ute och sedan ansiktsmask och skräckfilm. ;)
Lördag: då är min syster Emma fortfarande här och ja vi kanske badar om det fortfarande är varmt i poolen. ;) sen på kvällen ska vi se på eurovision song contest. ;)
Söndag: då kanske vi badar om det fortfarande är varmt i poolen. ;) på eftermiddagen vid 4 tiden åker Emma hem igen.



Veckans shema!

japp, idag har det inte hänt så mycket. :)
inte ens i skolan. villket är skönt. ;)
i morgon ska jag till Diabetesmotagningen. hoppas att det går fort för jag orkar inte sitta där inne allt för länge. :P
efter det ska jag hem och kanske se på serier. på onsdag ska jag besöka min älskade mormor och morfar.♥ på torsdag ska jag öva lite inför Hälsa och friskvårds provet som kommer om drygt 2 veckor. och kanske se på någon serie. ;)
på fredag kommer Emma syrran hit på besök igen. :D♥ vi hade tänkt under helgen att ha en spa kväll. och film kväll. vi får väl se. ;) det är i alla fall vad min vecka består av. Hur ser eran vecka ut? :) ♥ godnatt♥

Justin Biebers nya låt "Boyfriend" (riktiga videon) ♥


Gäster....

japp. igår kväll han jag inte se på the vampire diares för att killarna han komma. :( men jag ska se den senare idag. ;) idag ska vi få gäster hit. det är mammas kusin/kusiner. vet inte rikigt hur många av hennes kusiner som kommer så jag skriver kusin/kusiner. :P haha. sen kommer min mormor och morfar också. :D♥♥♥
igår kväll kom min morbror kenneth hit på besök. det var jätte trevligt. han höl oss sälskap till 10 på kvällen. det var mysigt att få träffa honom igen. ♥ ska se honom igen ikväll för vi ska hem till mormor och morfar ikväll och träffa mammas kusin/kusiner, morfar, mormor och kenneth. ska bli mysigt. :)♥ ni får ha en trevlig dag.♥

The Vampire Diaries! ♥

japp. då är der fredag kväll. skönt. :D
snart ska jag se på The Vampire Diaries.♥ det är en serie som jag tycker att om ni inte ser på den tycker jag att ni ska börja. ;D ♥ den är grym.♥ det är den bästa serien ever. (enligt mig då) XD om ungefär en timme kommer Patriks kompisar hit och ska för festa. så det är bäst att se på serien innan. (om man vill höra något också) :P
här kommer lite bilder från the vampire diaries:
Damon vs. Katherine

NOOOOO! JAG MISSAR MIN ÄLSKLING PÅ TV...♥

det kan inte vara sant... jag missar min älskling på tv.. han ska vara med idag på MTV när jag har gått. :( typiskt att man måste ha nationella idag. specielt så här tidigt. :( JAG VILL SE HAN PÅ TVN JU... men aja. jag får väl se Justin Bieber på youtube senare i stället. det är ju bara det att det kändes så bra att tänka att man skulle se honom på tvn.. men aja. nästa gång hoppas jag att jag ser honom på tvn istället. ♥

NATIONELLA I ENGELSKA!!!!

japp då var det dags igen. ska ha nationella i engelska igen. :(
tyvärr tror jag att det inte kommer att gå så bra. :( men jag ska försöka och kämpa så gott jag kan. mer kan ingen begära. ;)
efter engelskan har vi rast och efter rasten ska vi åka på museeum. kommer tyvärr inte ihåg vad den hete. ;P
efter skolan ska jag se på serier eller göra något kul. ;P igår satt jag med läxor i evigheter. den ena läxan hete Estetik, och den andra läxan handlade om kriser. ;) men aja. måste göra i årdning mig nu. ♥

RSS 2.0