Dagens låt:

denna låt valde jag för att det finns folk som förlorat mycket, men endå valt att fortsätta kämpa. och denna kille har förlorat båda sina armar, men han valde att kämpa för att hålla på med sin musik. en fantastisk kille enligt mig


BILJETTERNA! :D ♥♥♥♥♥

OMBBBBB! JAG HAR FÅTT MINA BILJETTER TILL JUSTIN BIEBERS KONSERT I NORGE NU. ♥♥♥
jag är nog värdens lyckligaste tjej. jag ska få se JUSTIN BIEBER live i Norge. Jag längtar så sjukt mycket till den 16 April 2013.♥ ska bli sjukt kul♥



DENNA SÖTISEN ALLTSÅ♥♥

DAGENS LÅT:


Idag har jag..

Idag har jag bakat kolakakor tills mammas 50 års kalas på lördag. :) Och så har jag städat övervåningen, varit på allum med min bror Patrik. Patrik köpte en kavaj som han ska ha på sig på mammas 50 års kalas. :) Sen bjöd han mig på hamburgare. Jag själv köpte bara en cola (som vanligt) och ett tuggummi packet. Nu ska jag gå ner till mamma och kolla om hon behöver hjälp med något annars blir det serie kväll resten av kvällen. ;) ha det bra alla. 


Tröökar!!!

har tråkigt. BANNNANAS SPLITT. XD SORRY GOTT FOLK. XD
⁄⁄ Linda♥

Hade tänkt...♥

hade tänkt börja med Dagens video. det innebär att jag lägger ut låtar som jag tycker om och ni får titta och komentera. 
 
om ni vet någon bra låt ni vill att jag ska lägga upp så gör jag det. bara gör et kommentar och skriv ert förnamn och i komentaren skriver ni låtens namn och artistens namn. ♥ 
 

//Linda♥
 
Dagens låt: 

Snart ska jag...


åka för att se på min morbrors nya segelbåt. sen på vägen hem ska jag köpa Pringels och Cola. när jag har kommit hem ska jag se på serier och bara mysa för mig själv. :)

Imorgon: ska jag fixa lite i mitt rum för spannen och hennes familj kommer på besök. sen vet jag inte mer vad som händer.

Torsdag: Blir det hjälpa mamma lite efter som mamma ska ha 50 års kalas på lördag. :) sen blir det film/serier och slapping. :)

Fredag: då ska jag baka till mammas 50 års kalas och så ska jag fixa lite i mitt rum, se på någon bra serie/film och så kommer min älskade syster Emma hit igen. :D ♥


Här kommer en låt jag tycker är jätte bra. :) lyssna och komentera gärna. :)

Swag! ♥

Idag har min dag faktiskt varit rätt så bra. :)
när jag vaknade så såg jag på en film på tv:n. (ingen aning vad den hete) sen hjälpte jag mamma att börja tvätta fönsterna och sen kom Daniel och frågade om jag ville hänga med till backaplan och jag sa ja så jag hängde med. han köpte lite mat och sen åkte vi till mcdonalds och tog med hem 2 chiese börjare var. sen hjälpte jag mamma att tvätta borden ute. sen hade jag väl tänkt fixa lite i min hylla och ta utt några kläder till ur min gaderob. och i kväll blir det väl film/serier. (vet inte riktigt vad jag vill av detta) :P
just det jag. jag såg på Teen Wolf med Patrik också. :)
ha det bra.♥
 
 
 
 

Myskväll! :)

har haft en mys kväll med min mamma och pappa. vi såg på filmen Hamilton. det var bra. :)


I morgon ska jag hjälpa mamma att tvätta fönsterna. efter det hade jag tänkt fixa lite mer musik till mammas 50 års kalas, se på en serie med Patrik och slappa lite. :)

Nytt underlägg till datorn. :)

Nu har jag köpt mitt Justin bieber underlägg. Här får ni en bild på den:


det var längesen. :D

gud vad länge sen man lyssnade på denna:



så snart mamma har damsugit färdigt ska jag och mamma åka och köpa ett skivbordsunderlägg med justin bieber till mig. :D ♥ ha det bra. ♥

Värmland!!!

Nu är jag, mamma, pappa och min bror Daniel på väg hem igen. Vi har lånat mormor och morfars husvagn. Det har varit mysigt. Vi åkte till Värmland för att Daniels kompis skulle gifta sig. :) nu ska jag ta och sova en vitt av vägen. Ha det bra. :) <3


Grattis i efterskott min älskade bror! ♥

igår fyllde min kära bror patrik år. mormor och morfar kom och åt och firade min bror Patrik. vi var ute och badade, åt grillat, spelade dans spel och myste lite.
idag ska Emma syrran åka hem efter en långa mysiga dagar tillsammans.♥ men hon kommer ju snart igen. ;) senare idag kommer Spannen och hennes familj på besök. :D dom ska äta här och så ska vi åka till Ikea och lite så tillsammans. senare ska jag fråga Patrik om han vill se något avsnitt med mig. (vi har börjat på en ny serie som heter Teen Wolf) den är jätte bra. ;)
om ni ska börja se på någon ny serie tycker jag att ni ska börja se på den. :) sen i morgon händer det inte så mycket. det blir väl lite spel och film/serier och lite så. sen ska jag även packa lite. ;)
på lördag till sändag ska vi åka iväg med husvagnen. (vi fick låna min mormor och morfars husvagn) vi ska upp till Värmland. (min bror Daniels kompis ska gifta sig) . sen kommer vi hem på Söndag. ;)

Skola!

idag:
i morse var jag i skolan och gjorde prov, när jag kom hem åt jag lunch. efter lunchen så gick jag en långpromenad med min hund Saga till Tuve och hälsade på min bror Daniel. nu är jag hemma igen. om en liten stund kommer mamma och pappa hem och då ska vi äta middag. efter middagen ska vi åka till Ikea och köpa en bokhylla till mitt rum. sen ska när jag kommer hem och har fixat bokhyllan ska jag se på en film och sen sova. :)
Tisdag:
då ska jag till skolan och ha engelska. efter skolan ska jag städa ut min gaderob, hjälpa mamma med en grej, och gå en liten sväng med Saga. ;) ♥
Onsdag:
då har jag slutprov i engelskan och sen har jag SOMMARLOV!!!! vet tyvärr inte vad som händer på onsdag. :P antagligen film, spela eller träna. ;) vi får se.
Torsdag:
vet ej en. skriver mer senare vad som kommer/har hänt då. ;)
Fredag:
då kommer syrran hit på besök igen. :D ♥
Lördag:
syrran är här.
Söndag:
syrran åker hem vid 4 tiden. på kvällen blir det film/serie och bara slappa.


RSS 2.0