MORGON!♥

hej! jag är för trött för att lägga upp bilderna nu, så ni får dom i morgon. nu ska jag ta mitt insulin, duscha och sedan gå och lägga mig. för jag ska till skolan i morgon och det blir tidigt. så denna natten får jag gå och lägga mig tidigare. sov gott♥

Tröttare en tröttast!

idag är jag super trött. ska till skolan snart också. -.-
tur att det inte är så lång tid innan jag har riktigt lov då. ;)
igår var jag och mamma på Allum och shoppade lite. vi var där i 3 timmar. jag köpte ett halsband, 2 linnen, en över tröja, 2 par shorts, ett halsband och en väska. :) efter det åkte vi till coop och handlade lite mat. sen åkte vi hem och somnade så söt för vi var SUPER TRÖTTA! ;P
fast idag är jag också super trött. men men, sånt är livet. man får resta sig upp igen även om man är en zombie. :P
idag ska jag först till skolan, när jag kommer hem ska jag gå en sväng med min vove Saga, sen ska jag rensa ut min gaderob, och sen äta och sen sova. ;P
Fredag: då ska jag till skolan igen. -.- och efter skolan ska jag gå en sväng med Saga igen. :) och sedan efter om jag inte var färdig med min gaderob så får jag väl fortsätta med att göra färdigt det.
Ni får ha en bra dag, jag lägger ut bilder på vad jag har köpt senare. ;)

Sorry! :(

jag är ledsen att jag inte har hunnit/orkat uppdatera. det är så här att jag går på sommarskola nu och jag får läxor också. :( och efter jag har gjort dom går jag och lägger mig.
Tisdags: då fyllde jag år. :D ♥ jag fick en massa fina prisenter. ;) ♥ Tack för alla graturlationer och prisenter. :)♥ sen hade vi gäster på kvällen också. och så var jag i skolan på morgonen.
Onsdags: jag var i skolan, och när jag kom hem blev det läxor och sedan sova. -.-
Torsdags: var jag i skolan och sedan hem och se på film. :P sen somnade jag runt 12.00
Igår/Fredags: då var det midsommar, och Spannen och hennes ´familj var här. :D ♥ vi hade det jätte mysigt. :)
Idag: mamma och pappa ska hjälpa mammas kompis att flytta. och jag ska vara ensam hemma.
Imorgon: vet ej vad som händer. :(

Sommar skola!!!

pp, 2 dagars sommarlov är skönt. känns som en helg. men aja. :P i morgon börjar jag sommar skola. tycker det ska bli lite jobbigt och så. men jag försöker så jag är väl duktig. sommar skolan pågår i 3 veckor. ska läsa upp engelskan. har tyvärr inte riktigt nått så långt en. men jag hoppas att jag klarar det nu. annars får jag läsa det igen och det vill jag helst inte.
jag skulle haft matte också, men jag tror dom tog bort det för att jag får börja på matte A kursen endå även om jag inte skulle klara matten. (jag vet inte en om jag har klarat matten eller något annat ämne en, för jag har inte fått mina betyg en)
i förgår åkte jag, Linnea och Nathalie till nordstan och käkade lite. sen lullade vi runt en liten stund också.^^ efter det åkte jag och linnea till linnea för att hämta lite kläder eftersom linnea skulle sova hos mig. sen åkte vi hem till mig. vi satt och såg på 2 och en halv film sen orkade vi inte mer. ;P (klockan var rätt sent då)
igår var jag och linnea och såg LOL på bio. (det var biopremiär) den var as bra. om ni gillar tånårstjej filmer ska ni åka och se på den för den var värkligen as bra. :)
idag har jag inte gjort så mycket. mest öppnat dörren hemma hela tiden. efter som att det ringde ganska mycket på dörren. mormor och morfar kom och hälsade på, sen kom ken och anika (min farbror och hans tjej) och hälsade på, sen kom dom som fixar bergvärmen åt oss och ville titta in. sen har det väl inte hänt så mycket. i morgon efter skolan ska jag mötta upp min syster Emma på backaplan. hon ska bo hos oss denna helgen. :D ♥ ska bli kul och skönt att få träffa henne igen. hon ska få en bamse kram utav mig. :D ♥
PÅ TISDAG FYLLER JAG 17 ÅR!!!! :D ♥


LOL:

SKOLAVSLUTNING! ♥

japp, i morgon är det skolavslutning. jag börjar klockan 10.00 i morgon. jag vet tyvärr inte när jag slutar men jag gissar kl.12.00. ;)
efter skolan ska jag ock några tjej kompisar som jag är med i skolan ut och äta. jag tror att vi ska äta på jensens böfhus. men är inte säker på det heller. ;) (skriver i morgon vart det var vi åt) ;)
för en liten stund sedan var jag och mamma på allum och växlade tillbaka pengarna. efter det shoppade jag ett par nya shorts, 2 linnen, och en bikini. :)
nu är vi äntligen hemma igen.

Veckans schema!

Imorgon (Tisdag): då ska jag ha skolavslutning och efter skolavslutningen ska jag och mina vänner gå ut och äta. sen när jag kommer hem hade jag tänkt att fixa lite i mitt rum, och kanske se på någon film eller serie.
Onsdag: då ska jag gå en sväng med saga, kanske en film eller serie. antagligen slappa lite.
Torsdag: då hade jag tänkt slappa lite och gå en sväng med saga.
Fredag: då kommer min syster Emma på besök igen. :D ♥ och då går vi en sväng med saga och sen hade jag tänkt att vi kunde se på en film som jag lovade henne att vi skulle se föra gången men vi han aldrig så vi får se den denna gången i stället. ;)♥ och på dagen börjar jag i skolan igen. :( (Sommar skola).
Lördag: Emma är där. vi går en sväng med saga, kanske badar (beror på hur varmt det är i poolen). kanske ser på en till film beror på om jag hittar någon bra skräckfilm. ;P
Söndag: Emma åker hem vid 4 tiden.

Hemma igen!

nu är jag hemma igen från Turkiet. jag var i Turunc i Turkiet. det var riktigt fint där. Hotelet vi borde låg mitt i en lagun. det var så vackert. köpte en massa fina saker.
idag har jag börjat packa upp, varit hos mormor och morfar, pratat med min syster Emma på telefon, pratat med Angelspannen i telefon, min morbror har varit på besök, min bror patrik björd mig på burger king, jag och min bror patrik har sätt på 3 avsnitt av en serie och jag har fixat bildspel till alla bider från Turkiet. ;) snart ska jag gå och lägga mig igen för jag är skit trött och sov typ inget i natt. :/ så jag hoppas att jag sover bättre i natt. ;)
godnatt. ♥

här är en bild på lagunen:

Sista inlägget innan jag åker!♥

japp. detta kommer att bli sista inlägget innan jag sticker till Turkiet. men självkart kommer jag skriva mer när jag kommer hem. ;) idag var det en kort dag i skolan. hade bara 3 lektioner. fick reda på idag att om man sköter sig i skolan kan man få åka till malta i 3:an på praktik. lärarna väljer ut 10 personer av alla som går på min linje i 3:an och intervjuvar dom och kanske får man åka. skolan betalar flyggresan, maten och boende. och man bor där i 1 månad. sen har jag gjort färdigt mitt sista nationella. skönt. ;) när jag kom hem städade jag och var ute i tädgården och fixade en grej. nu ska jag bära ner min säng tvätt och damma mitt rum. för att jag har precis damsuggit hela övervåningen och städat min toalett. efter det ska jag kolla så att allt är med och sen slappa/sova.
vi hörs om lite mer en än vecka. ;)
ha det gött alla. kramiz på er.♥

Imorgon åker vi!♥

Yeay. i morgon åker vi till Turkiet. ska bli skönt att sticka ner till värmen. att få bada och sola. och självklart shopa. ;P idag är det min sista skoldag innan jag sticker. :D hoppas dagen går fort. :D ♥ nu har jag nästan packat färdigt. ska bara lägga ner några skor i väskan sen är lila jag färdig. ;) ♥
här får ni Turkiets eurovirson låt 2012:

RSS 2.0