Det är snart dags för fredagsmys!

japp, då var torsdagen avklarad. :D har varit en lång och jobbig dag. :/ så snart min bror patrik kommer hem ska vi se ett avsnitt av en serie. :D så jag längtar tills han kommer. ;) (längst ner av detta inlägg kommer en bild på den serie som jag tittar på)
den är skit bra. :D tittar ni inte på denna serie så tycker jag att ni borde börja med det. ;) ♥
i morgon är det äntligen fredag. :D ♥ då är det FREDAGS MYS!!!! ♥ :D på lördag TROR jag att jag ska med till bokmässan med mamma, mammas kompis Susan och min kompis Spannen. :D ♥ men vi får se hur mycket jag har lust och om jag har något annat för mig. ;) ♥
P.S: kommer inget dagens låt idag. ;) men här får ni bilden i stället. ;)


tjenare!

japp då har man varit sjuk då i en och en halv dag. idag ska jag till skolan igen. inte för att det är en särskilt jobbig dag. 2 lektioner är ju inte så jobbigt. ;P
ska ha bild och sen vård. :)
tror och hoppas att dagen går fort. ;) ha det gött. ♥

Dagens låt:


Fredag! ♥

YEAS då var det äntligen fredag. :D
idag i skolan ska jag först ha bild på morgonen och sen ska jag har en LÅNG håltimme och sen blir det lunch och sen blir det psykiatri och sen håltimme igen och sen psykiatri igen. :/ inget kul alls. :/ hoppas hon kan sätta ihop lektionerna. :D sen ska jag åka och möta syrran (Emma) inne i stan. ;) hon ska nämligen visa mig en Justin Bieber affär. ;)
sen blir det en slapp helg. ;)
ha det gött alla. ♥

Dagens låt:


Godmorgon denna jobbiga torsdags morgon! -.-

tja! läget alla?? ;P
själv är det väl bra. jag är på bra humör en så länge. det enda är väl att jag är fruktansvärt trött. :(

idag i skolan ska på svenska göra en debatt mot varför ska man ha matte i skolan? och jag ska tävla mot några andra i klassen framför min klass. ska faktiskt bli lite jobbigt. :/ efter den lektionen har vi vård. då ska vi vara i metodsalen och vårdrummet. jag gissar att vi ska fortsätta sticka på dockor. :'( (JAG VILL INTE)
efter den lektionen ska vi ha spc då gissar jag att hon ska gå igenom en liten grej och sen ska vi fortsätta med filmen som vi har börjat titta på. den är faktiskt bra. (så långt vi har tittat då) :P
sen har vi håltimme i 2 timmar och 20 min. :( då ska jag sätta mig med medicinen och försöka jobba igenom den lite. ;)efter det har vi matte. sen slutar jag. :D

fredag: på fredag börjar jag med bild på morgonen och sen har jag håltimme från 09.30 till 12.00. :) sen ska vi börja med psykiologi igen då ska vi se på fortsättningen av en film.efter det har vi håltimme. (om inte lärararen är snäll och sjuter ihop sina lektioner) ;) vi får väl se. men annars sätter jag mig med medicinen. ;) sen efter det så slutar ja. :D efter det ska jag möta min syster inne i stan. ;) hon ville visa mig en grej där. :) sen ska vi hem till mig. och så ska vi ha spa och film helg tror jag. ;D ♥

HA EN JÄTTE BRA HELG ALLA!♥

Dagens låt:


Onsdag!

japp då var det onsdag och halva veckan har gått. gud vad fort tiden går. tyckte det var i går det var jag hade helg men det var enu längre sen.
igår var jag och några tjej kompisar på bio. vi såg "en oväntad vänskap" den var jätte bra. jag kan värkligen rekomendera den om ni gillar att skratta. ;) idag ska jag ha bild för första gången på detta året. sen ska jag ha vård och sen psykiatri. sen slutar jag. när jag kommer hem ska jag sätta mig och spela med min bror tror jag och kanske se på X-faktor. och sätta mig och läsa igenom psykologin. ;)

torsdag: då blir det en lång och jobbig dag i skolan. :( när jag kommer hem då ska jag sätta mig och läsa igenom psykologin och spela lite tror jag. sen blir det snarkning för min del. ;P

Fredag: då tror jag att det blir en ganska lugn dag. :) sen när jag har slutat ska jag möta min syster inne i stan. hon ska vissa mig en affär och sen ska vi åka hem till mig och ha en liten spa och film helg. ;)

DAGENS LÅT:


BIO♥

japp ni hörde rätt. idag ska lilla jag och några tjej-kompisar från skolan gå på bio efter skolan. :D
ska bli kul att umgås med dom efter skolan också. ;)
efter det ska jag nog hem och se på X-Faktor på internet. :P
men jag vet inte. ;)

i morgon blir det en kort dag i skolan. jag har bara 2 lektioner då. :D tyvärr är den ena lektionen häxans lektion. :/ men annars ska den andra bli kul. ;) efter skolan ska jag nog spela lite och om jag får läxor ska jag självklart göra dom först. ;)

DAGENS LÅT:


Måndag igen då!! -.-

japp då var det måndag igen då.... fy vad helgen gick fort. :( vill ha mer. saknar sommarlovet faktiskt. men aja.

i lördags träffade jag Spannen igen. det var kul. ^^ vi åt tacos.

I söndags så började jag spela med mina bröder och det var jätte kul. :D

idag: idag börjar tyvärr skolan igen. :( när jag kommer hem ska jag bara skicka in en inlämnings uppgift om det går, sen ska jag spela lite och gå ut en sväng med min hund. ;)

Tisdag: efter skolan ska jag och några tjejkompisar på bio på kvällen. :D

Dagens låt:


Lördag♥

japp, det är härligt med helg nu. kände att jag behövde det. ;)
idag är pappa ute och kapseglar, min bror patrik ligger och snarkar och så fort mamma har damsugit färdigt ska vi till backaplan och handla mat och lite så. ;) ikväll ska jag och mamma hem till Spannen (Angelcia), John och Susan. ska bli kul att se dom igen. :)
igår fixade jag i ordning min gaderob och har plockat ut lite kläder jag tänkte ge till spannen ikväll. ;) ha en fortsatt trevlig helg.

Dagens låt:

Fredag! ♥

japp då var det fredag. är as trött, ska bli skönt att ha ledigt. idag har jag prov på nervsystemet. senare idag ska jag hem och städa, och fixa min gaderob för jag har inte riktigt haft tid till det för en idag. ;P

Lördag: då ska jag bara slappa och göra vad jag vill. på kvällen ska vi (Jag och mamma) till Spannen,John och Susan och äta. ska bli kul att se dom igen, =)

Söndag: blir det slappa och ta det lungt och göra vad jag vill.

och på tisdag nästa vecka ska jag några jag tjej kompisar gå på bio. vi ska se "En oväntad vänskap" .


DAGENS LÅT:

Dagens låt:


Veckans shema:

sorry för att jag har uppdaterat så dåligt det senaste. :( har inte riktigt haft så mycket tid. har ju börjat 2an på gymnasiet nu som alla som läser här typ redan vet om. :P men aja.
i
dag när jag kommer hem ska jag testa mitt nya X-box spel och se så att det funkar, och sen blir det att öva inför mitt prov i medicin som ska vara på fredag.
 
Onsdag: så ska jag öva inför provet, fixa i min gaderob och vila lite. känner att jag behöver det.
 
Torsdag: då är det en seg och jobbig dag precis som tisdagen. då ska jag sedan öva inför provet och vila. sen får jag ju inte glömma en svenska bok till svenskan som vi ska ha för då blir läraren sur, ;P
 
Fredag: när jag kommer hem ska jag städa mitt rum och badrum, fixa mitt natygsbord, spela lite, se på någon film/serie sedan blir det slappa.
 
Lördag: då blir det en slapp dag. om jag inte blivit klar eller inte hunnit börja så ska jag städa ut min gaderob, se på film/serie, spela och kanske gå på bio med familjen. ;)
 
Söndag: söndag blir också en slapp dag. då kanske jag ska på bio och så ska jag spela lite. ;) om ni undrar vilken film så kanske vi ska "Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter". har nämligen sätt 1an av Hamilton och jag tycker att det ska bli kul att se 2an också. ni får ha en fortsatt trevlig vecka. ;)

Dagens låt:


Diabetes mottagningen!

sorry för att jag har varit så dålig på att uppdatera. jag har haft mycket i tankarna och det har hänt mycket.
men i alla fall. idag ska jag till Diabetes mottagningen. jag tror att jag kommer ligga högre i värdet denna gången en innan. dessutom tror jag att jag kommer att få göra ögon röntgen igen idag. så kommer antagligen inte se något på typ en hel dag. :/ så det kommer nog inga mer uppdateringar idag i alla fall. ska försöka bli lite bättre. ;)
sen i kväll kommer min syster Emma hit igen. :) hon ska ta med sig en film som vi ska se. ;) ♥ sen i morgon vet jag ej vad vi ska göra. ska testa mitt nya spel så fort jag hinner. ;)
sen måste jag städa idag också. :( för det har jag lovat mamma att göra.
 
tycker detta är ganska likt mig faktiskt. :P 

RSS 2.0